AKTUELNO/ AKCIJE U OPTIK PROFESIONALU

Besplatna dostava na teritoriji Beograda!

 

U želji da zbrinemo svoje kupce i pacijente u vreme epidemije, organizovali smo sopstvenu službu dostave. Neophodna kontaktna sočiva, tečnosti za održavanje ili naočare možete poručiti telefonom, uz uplatu preko računa ili pouzećem. Pozovite vama najbliži Optik Profesional centar za vid! Porudžbine van Beograda šaljemo poštom! #ostanikodkuce #stayhome

Popust za penzionere -10%

 

Penzionerima odobravamo popust od 10% za kupovinu naočara!

I to nije sve - uz izvršenu kupovinu, penzionerima poklanjamo BONUS OD 1.000 dinara za kupovinu naočara i sočiva članovima porodice (uz prezentiranje  računa o prethodnoj kupovini, a koji nije stariji od 30 dana).

- 10%

Popust za studente 10-15%

 

Svim studentima (uz indeks) odobravamo popust od 10% na sve kupovine, a onima koji uz indeks prezentiraju ocenu 7 i više odobravamo 15% popusta u periodu od 60 dana od datuma polaganja ispita, za kupovinu naočara i kontaktnih sočiva. 

- 10%

- 15%

Popust za zaposlene u firmama sa kojima Optik profesional ima ugovor o saradnji

 

Svim zaposlenima u preduzećima sa kojima Optik Profesional i/ili Očna bolnica Profesional ima potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji, odobravamo popust od 10% na preglede i kupovinu naočara i sočiva, kao i popust od 15% na kupovinu zaštitnih stakala za rad na računaru. Ovi popusti se ne mogu sabirati.

- 15%

- 10%

Odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata!

Kupci Optik Profesionala i pacijenti Očne bolnice Profesional imaju mogućnost odloženog plaćanja na 12 rata čekovima, platnim karticama, putem administrativne zabrane, kao i preko PIO fonda.

Pratite nas

  • Instagram optik_profesional
  • Optik profesional Facebook

© 2018 Optik Profesional d.o.o., Belgrade, Serbia

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon