AKTUELNO/ AKCIJE U OPTIK PROFESIONALU

BESPLATNO merenje očnog pritiska u Optik Profesional centrima za vid!

 

Iskoristite akciju STOP GLAUKOMU u Optik Profesional centrima za vid i obavite BESPLATNO kompjuterizovano merenje očnog pritiska! 

Da li znate da oko 50% pacijenata u razvijenim zemljama i čak više od 90 % u nerazvijenim, boluje od glaukoma a da toga nije ni svesno? Upravo to je razlog što oftalmolozi glaukom nazivaju „podmuklim ubicom vida“ - jer očni pritisak neosetno oštećuje očni živac, što dovodi do slepila ako se blagovremeno ne preduzme lečenje. Besplatno kompjuterizovano merenje očnog pritiska možete obaviti do 31.03.2021. uz prethodno zakazivanje telefonom u sledećim centrima za vid: OPTIK PROFESIONAL BEOGRAD CENTAR, DESPOTA STEFANA 53, TEL. 011 3030 373; OPTIK PROFESIONAL NOVI BEOGRAD, YBC, MIHAILA PUPINA 10V, TEL,011 3132 169; OPTIK PROFESIONAL ZEMUN, GLAVNA 2, TEL 011 3165 591

AKCIJA STOP GLAUKOMU!

besplatno merenje očnog pritiska

Ilustracija vida osobe sa glaukomom

Sprej protiv zamagljivanja naočara

 

Professional cleaner sprej protiv zamagljivanja naočara po ceni samo 250 din. u našoj ponudi! Efikasno uklanja nečistoće i masnoću koji se nakupljaju na staklima i sprečava da se naočare zamagljuju. Potrebno je stakla naprskati sprejom i zatim obrisati krpicom za brisanje naočara! Možete poručiti telefonom 064-80-888-02, 064-80-888-03, 064-80-888-05, putem Vibera ili SMS-a. Plaćanje pouzećem, šaljemo na vašu adresu na teritoriji cele Srbije!

Besplatna dostava na teritoriji Beograda!

 

U želji da zbrinemo svoje kupce i pacijente u vreme epidemije, organizovali smo sopstvenu službu dostave. Neophodna kontaktna sočiva, tečnosti za održavanje ili naočare možete poručiti telefonom, uz uplatu preko računa ili pouzećem. Pozovite vama najbliži Optik Profesional centar za vid! Porudžbine van Beograda šaljemo poštom! #ostanikodkuce #stayhome

Popust za penzionere -10%

 

Penzionerima odobravamo popust od 10% za kupovinu naočara!

I to nije sve - uz izvršenu kupovinu, penzionerima poklanjamo BONUS OD 1.000 dinara za kupovinu naočara i sočiva članovima porodice (uz prezentiranje  računa o prethodnoj kupovini, a koji nije stariji od 30 dana).

- 10%

Popust za studente 10-15%

 

Svim studentima (uz indeks) odobravamo popust od 10% na sve kupovine, a onima koji uz indeks prezentiraju ocenu 7 i više odobravamo 15% popusta u periodu od 60 dana od datuma polaganja ispita, za kupovinu naočara i kontaktnih sočiva. 

- 10%

- 15%

Popust za zaposlene u firmama sa kojima Optik profesional ima ugovor o saradnji

 

Svim zaposlenima u preduzećima sa kojima Optik Profesional i/ili Očna bolnica Profesional ima potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji, odobravamo popust od 10% na preglede i kupovinu naočara i sočiva, kao i popust od 15% na kupovinu zaštitnih stakala za rad na računaru. Ovi popusti se ne mogu sabirati.

- 15%

- 10%

Odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata!

Kupci Optik Profesionala i pacijenti Očne bolnice Profesional imaju mogućnost odloženog plaćanja na 12 rata čekovima, platnim karticama, putem administrativne zabrane, kao i preko PIO fonda.

-2.000 RSD popusta na paket kompletne dijagnostike glaukoma

 

Glaukom je ozbiljna opasnost za naš vid. Napada podmuklo i bez izraženih simptoma, pa se preko 50% slučajeva glaukoma otkrije u poodmaklom stadijumu. Da bi se sumnja na glaukom, sa sigurnošću, potvrdila ili odbacila nije dovoljan samo pregled oftalmologa, već je neophodno uraditi KOMPLETNU DIJAGNOSTIKU GLAUKOMA (pregled, merenje očnog pritiska, kompjuterizovano vidno polje, lasersko snimanje očnog živca metodom OCT ili HRT, pahimetriju, dnevnu krivu..). Iskoristite akciju STOP GLAUKOMU u Optik Profesional centrima za vid i ostvarite 2.000 RSD popusta na paket kompletne dijagnostike glaukoma! Akcija traje do kraja februara! Preglede obavezno zakazati telefonom u vama najbližem Optik Profesional centru za vid: BEOGRAD CENTAR, DESPOTA STEFANA 53, TEL. 011 3030 373; NOVI BEOGRAD, YBC, MIHAILA PUPINA 10V, TEL,011 3132 169;  ZEMUN, GLAVNA 2, TEL 011 3165 591. Popust iz ove akcije se ne može sabirati i/ili kombinovati sa drugim aktuelnim akcijama i kuponima.

AKCIJA STOP GLAUKOMU!

Ilustracija vida osobe sa glaukomom

Pratite nas

  • Instagram optik_profesional
  • Optik profesional Facebook

© 2018 Optik Profesional d.o.o., Belgrade, Serbia

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon