top of page

O NAMA

25 godina iskustva

Optik Profesional je osnovan 1993. godine i u pogledu stručnosti zaposlenih i nivoa opremljenosti nalazi se u samom vrhu srpske oftalmologije. Moto "Poverenje nema cenu" već dve i po decenije naša je vodilja u odnosu prema kupcima i pacijentima.

3 lokacije

Optik Profesional čine 3 vrhunska centra za vid u Beogradu, Zemunu i Novom Beogradu. Svaki od ovih centara ima najsavremeniju oftalmološku ordinaciju kliničkog ranga i optiku koja se može porediti sa najboljim evropskim optikama.

Profesional grupa

Optik Profesional je deo Profesional grupe, koju uz centre za vid čine i očna bolnica Profesional dr Suvajac, Profesional LogistikOftalmološka Revija.

PROVERITE ŠTA SVE MOŽEMO DA UČINIMO ZA VAŠ VID

BESPLATAN PREGLED ZA NAOČARE I KONTAKTA SOČIVA

U svim centrima za vid Optik Profesionala vrše se kompletni oftalmološki pregledi, određuju naočari, a svaki poseduje kabinet za kontaktna sočiva sa topografom. Proverite svoj vid!

PREGLEDI DECE

ZA POLAZAK U ŠKOLU

Svi naši centri opremljeni su kabinetima za dečju oftalmologiju. Naši oftalmolozi će vas posavetovati kako da pripremite dete za pregled, kao i na šta treba da kao roditelj obratite pažnju. 

SPECIJALNE NAOČARE

ZA VOZAČE

Bezbednost u vožnji je prioritet svakog vozača! 

Kako biste smanjili naprezanje očiju tokom vožnje, refleksiju farova i uličnog osvetljenja i zaštitili oči od štetnog UV zračenja, u ponudi su naočare sa UV filterom antirefleks staklima, kao i multifokalne naočare u slučaju dalekovidosti.

ZAŠTITNA STAKLA

ZA RAD NA KOMPJUTERU

Ukoliko puno vremena provodite gledajući u ekrane - kompjuter, TV, mobilni telefon, izlažete svoje oči plavom svetlu, koje povećava naprezanje vaših očiju i ima uticaj na povećanje riizka od makularne degeneracije. Zbog toga se preporučuje nošenje naočara sa staklima koje filtriraju plavu svetlost.

bottom of page