top of page

OFTALMOLOŠKI PREGLEDI

KOMPLETNA OFTALMOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

 

U svim centrima za vid Optik Profesional-a vrše se kompletni oftalmološki pregledi, određuju naočari a svaki poseduje i kabinet za kontaktna sočiva sa topografom. Neki od pregleda koje možete obaviti su:

  • pregled za utvrđivanje dioptrije

  • merenje intraokularnog pritiska

  • pregled očnog dna

  • ...

CENTAR ZA GLAUKOM

 

Svi naši centri za vid opremljeni su posebnom oftalmološkom opremom za dijagnostiku i lečenje glaukoma (kompjuterizovano vidno polje, OCT ili HRT, pahimetar, kompjuterizovani aparat za beskontaktno merenje očnog pritiska), kao i za očne bolesti prouzrokovane dijabetesom.

PREGLEDI DECE - DEČIJA OFTALMOLOGIJA

 

U sastavu centara su kabineti za dečju oftalmologiju 

  • pregledi dece pred polazak u školu

  • dijagnostifikovanje i lečenje slabovidosti

  • dijagnostifikovanje i lečenje razrokosti (strabizma)

  • korektivne vežbe na sinoptoforu

Oftalmoloski pregledi, oftaloloska dijagnostika,pregledi dece, optik profesional
optik profesional, pegledi dece, decija oftalmologija, vezbe na sinoptforu

optika 

OPTIK PROFESIONALA

Da bi pacijent dobio dobar vid nije dovoljno samo imati dobrog oftalmologa, već je takođe neophodno da nalaz oftalmologa u praksi sprovede podjednako stručna osoba koja će pomoći u izboru stakala i okvira, ali i optičar koji će sve da uradi precizno po receptu oftalmologa. Zato Optik Profesional od prvog dana mnogo ulaže u edukaciju osoblja u zemlji i inostranstvu. 

 Ističemo s ponosom edukovanost osoblja, koja se odnosi na poznavanje najnovijih tehničkih rešenja u domenu ponude najsavremenijih stakala, kao i potpunu posvećenost i vođenje klijenata kroz veliku ponudu do pravilnog izbora okvira i stakala koji će odgovarati svojim tehničkim i estetskim karakteristikama najvišim standardima kvaliteta i udobnosti.

Screen Shot 2019-01-09 at 12.52.04.png
seiko slide.png
2000px-Seiko_logo.svg.png

PROVERITE ŠTA SVE MOŽEMO DA UČINIMO ZA VAŠ VID

PREGLED ZA NAOČARE I KONTAKTA SOČIVA

U svim centrima za vid Optik Profesionala vrše se kompletni oftalmološki pregledi, određuju naočari, a svaki poseduje kabinet za kontaktna sočiva sa topografom. Proverite svoj vid!

PREGLEDI DECE

ZA POLAZAK U ŠKOLU

Svi naši centri opremljeni su kabinetima za dečju oftalmologiju. Naši oftalmolozi će vas posavetovati kako da pripremite dete za pregled, kao i na šta treba da kao roditelj obratite pažnju. 

SPECIJALNE NAOČARE

ZA VOZAČE

Bezbednost u vožnji je prioritet svakog vozača! 

Kako biste smanjili naprezanje očiju tokom vožnje, refleksiju farova i uličnog osvetljenja i zaštitili oči od štetnog UV zračenja, u ponudi su naočare sa UV filterom antirefleks staklima, kao i multifokalne naočare u slučaju dalekovidosti.

ZAŠTITNA STAKLA

ZA RAD NA KOMPJUTERU

Ukoliko puno vremena provodite gledajući u ekrane - kompjuter, TV, mobilni telefon, izlažete svoje oči plavom svetlu, koje povećava naprezanje vaših očiju i ima uticaj na povećanje riizka od makularne degeneracije. Zbog toga se preporučuje nošenje naočara sa staklima koje filtriraju plavu svetlost.

bottom of page