OFTALMOLOŠKI PREGLEDI

KOMPLETNA OFTALMOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

 

U svim centrima za vid Optik Profesional-a vrše se kompletni oftalmološki pregledi, određuju naočari a svaki poseduje i kabinet za kontaktna sočiva sa topografom. Neki od pregleda koje možete obaviti su:

 • pregled za utvrđivanje dioptrije

 • merenje intraokularnog pritiska

 • pregled očnog dna

 • ...

CENTAR ZA GLAUKOM

 

Svi naši centri za vid opremljeni su posebnom oftalmološkom opremom za dijagnostiku i lečenje glaukoma (kompjuterizovano vidno polje, OCT ili HRT, pahimetar, kompjuterizovani aparat za beskontaktno merenje očnog pritiska), kao i za očne bolesti prouzrokovane dijabetesom.

PREGLEDI DECE - DEČIJA OFTALMOLOGIJA

 

U sastavu centara su kabineti za dečju oftalmologiju 

 • pregledi dece pred polazak u školu

 • dijagnostifikovanje i lečenje slabovidosti

 • dijagnostifikovanje i lečenje razrokosti (strabizma)

 • korektivne vežbe na sinoptoforu

optika 

OPTIK PROFESIONALA

Da bi pacijent dobio dobar vid nije dovoljno samo imati dobrog oftalmologa, već je takođe neophodno da nalaz oftalmologa u praksi sprovede podjednako stručna osoba koja će pomoći u izboru stakala i okvira, ali i optičar koji će sve da uradi precizno po receptu oftalmologa. Zato Optik Profesional od prvog dana mnogo ulaže u edukaciju osoblja u zemlji i inostranstvu. 

 Ističemo s ponosom edukovanost osoblja, koja se odnosi na poznavanje najnovijih tehničkih rešenja u domenu ponude najsavremenijih stakala, kao i potpunu posvećenost i vođenje klijenata kroz veliku ponudu do pravilnog izbora okvira i stakala koji će odgovarati svojim tehničkim i estetskim karakteristikama najvišim standardima kvaliteta i udobnosti.

Screen Shot 2019-01-09 at 12.52.04.png

PROVERITE ŠTA SVE MOŽEMO DA UČINIMO ZA VAŠ VID

PREGLED ZA NAOČARE I KONTAKTA SOČIVA

U svim centrima za vid Optik Profesionala vrše se kompletni oftalmološki pregledi, određuju naočari, a svaki poseduje kabinet za kontaktna sočiva sa topografom. Proverite svoj vid!

PREGLEDI DECE

ZA POLAZAK U ŠKOLU

Svi naši centri opremljeni su kabinetima za dečju oftalmologiju. Naši oftalmolozi će vas posavetovati kako da pripremite dete za pregled, kao i na šta treba da kao roditelj obratite pažnju. 

SPECIJALNE NAOČARE

ZA VOZAČE

Bezbednost u vožnji je prioritet svakog vozača! 

Kako biste smanjili naprezanje očiju tokom vožnje, refleksiju farova i uličnog osvetljenja i zaštitili oči od štetnog UV zračenja, u ponudi su naočare sa UV filterom antirefleks staklima, kao i multifokalne naočare u slučaju dalekovidosti.

ZAŠTITNA STAKLA

ZA RAD NA KOMPJUTERU

Ukoliko puno vremena provodite gledajući u ekrane - kompjuter, TV, mobilni telefon, izlažete svoje oči plavom svetlu, koje povećava naprezanje vaših očiju i ima uticaj na povećanje riizka od makularne degeneracije. Zbog toga se preporučuje nošenje naočara sa staklima koje filtriraju plavu svetlost.

Pratite nas

 • Instagram optik_profesional
 • Optik profesional Facebook

© 2018 Optik Profesional d.o.o., Belgrade, Serbia

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon